Menu

Grace Lutheran Nuer Community

Wilujeng sumping di Grace Lutheran Garéja Nuer Komunitas!
Urang papanggih mingguan dina Minggu urang di 1pm, handapeun kapamimpinan of Joseph Nhial.
Urang ogé boga imah kelas barudak Nuer Basa on Sabtu urang di 1pm.

Pages